Růžovoučky candy dort s rozteklou zmrzlinou s postupem
Potřebné ingredience
Korpus z 6 vajec, marmeláda, mascarpone, vejce, čokoládový krém, pudink ze dvou sáčků a 0,5l mléka, máslo, cukr, jahody, kakao, růžová potravinářská barva, poleva z bílé čokolády, sladkosti.
Postup přípravy
Upečeme korpusy v malé formě.
Na první vrstvu použijeme mascarpone krém s jahodami.
Další třeba nutelu nebo čokoládu rozpuštěnou ve smetaně….
marmeládu…..
krémy….
Celý korpus pomažeme, zarovnáme, vychladíme….
Ze zbytků korpusu nebo sušenek a krému vytvoříme kuličku
Upravíme kornout.
Rozpustíme polevu.
Obarvíme.
Část pomocí pytlíku nastříkáme jako stýkající kapky.
Zbytek použijeme na vršek a na kuličku
Necháme ztuhnout a dozdobíme cukrovinkami
.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé